mohd's FotoPage

By: mohd adzha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 25-Apr-2009 09:08 Email | Share | | Bookmark
Holiday To Blackpool ( belah utara England Uk )

kek alif buat sendiri
biasalah alya nak tumpang sekali
dpt hadiah from dad n mum
View all 60 photos...
Assalamulaikum semua lama tak update fotopages,pada sedara belah saya n isteri apa khabar semua n pada kawan-kawan semoga sihat semuanya .
So pada tarikh 25 april ni,saja nak cerita sikit pasal holiday kami 4 hari 3mlm ke blackpool,tp sebelum tu ada cerita sikit pasal birthday alif yg skg umurnya sudah 8 tahun,tgklah gambar birthday alif yg pertama disambut di bumi Nottingham UK,tgk gambar dpt menceritakan segalanya.
Ok skg cerita pasal holiday,pergi pd 10/4 and balik 13/4,kami holiday secara group ada 6 family yg pergi,bertolak ke Blackpool jam 10.00pg dr nottingham dlm perjalanan kira2 satu jam kami singgah ke Carsington Water utk sarapan n merangkap mkn tghari,carsington water ni tasik tadahan hujan utk supply air ke Nottingham,cantik tempatnya kalau nak tgk search google map n viewstreet guna postcode de6 1st.
Jam 1.00 kami teruskan perjalanan ke Blackpool lebih kurang 2 jam perjalanan,tp sebab jammed so jd jadi 3 jam, letihnya kat sini time publicholiday h/way jammed kete byk,pki kete mnual terasa jugak,kami sampai lebih kurang pukul 4.00ptg,kami sewa caravan,satu caravan bole muat 3 family.... selesa n cantik,kalau nak tgk tempat kami menginap search google maps postcode fy7 8jy fleetwood lebih kurang 10km dari bandar Blackpool,kalau nak tgk keadaan dlm caravan search heaven holidays klik caravan superior plus.
Letih pulak nak taip kalau nak tgk bandar blackpool secara dekat biasalah gi lah kat google maps search blackpool uk and streetview and kalau nak tgk lake kat windermere gunakan postcode la23 3he kat google maps.
Okey jumpa lg Assalamulaikum.


Saturday, 21-Feb-2009 19:26 Email | Share | | Bookmark
snow

bergambar dgn snowman
baling snow ball
big snow ball
View all 6 photos...
first time snow turun dgn lebat kat rumah kt org kat nottingham uk,mula2 seronok main snow tp lama2 tak tahan sejuk, biasa org kg main salji sampai juling mata,ingat nak jual ABC tak payah pakai mesin nak kisar ais tp semua org sejuk ABC tak laku


Monday, 16-Feb-2009 16:44 Email | Share | | Bookmark
london picture

london tower waktu petang
1 family ambil gambar belakang tower
kami nak gi perang he heh
View all 12 photos...
jalan-jalan kat kota london pada 14 n 15 feb 2009,first time jalan kat kota london mcm org kg masuk town,naik tube (underground train) bertingkat2 train jauh masuk dalam tanah.Walau pertama kali tapi dah pandai nak train dari satu tempat ke satu tempat, tp member dah bg clue mcm mana nak train.We all satu family makan tengahhari kat malaysia hall kat Bayswater mcm2 lauk ada sambil udang petai,asam pedas ikan patin mcm2 lg lah,hilang rindu nak makan benda2 mcm tu .Tambahan shopping kat harrods tapi window shopping jer,pas makan tadi.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net